Autokamp Razvrsje

Aktivnosti KOJE VAM NUDIMO

U sklopu Auto-kampa i Apartmana, gosti mogu da iznajme džipove (Lada Niva), kombi, bicikla (monte bajk), motore-mopede, jer ja sve to posjedujem. Organizujem i razne izlete sa obilaskom planina i kanjona, foto safari, džip ture sa vodičima (ili bez vodiča), zavisi od želje gostiju. Vodimo goste na izlete u sela na domaću-eko hranu. Organizujem i rafting: 1-dnevni, 2-dnevni,3-dnevni,4-dnevni i 5-dnevni rijekom Tarom. Jedinstveni smo u tome što organizujemo rafting Tarom na čitavoj dužini za jedan dan i Adrenalin rafting u aprilu i maju. Za veće grupe dajem popust ili organizator ima gratis rafting.

Mogućnosti:

Iznajmljivanje skija

Za goste Apartmana u zimskoj sezoni imam obezbijeđeno 200 pari karving i polu karving skija, 50 pari snowbordova i 50 pari skija za lang lauf i to sve sa cipelama od broja 20 do broja 52. Posebna atrakcija za goste je vožnja motornim sankama u srce Durmitira i Sinjajevine.

Rafting

Rafting odrađujemo maksimalno profesionalno i bezbjedno sa kompletnom opremom za raftere, opremom za spašavanje. Organizujemo objedovanje za goste u kanjonu pored Tare sa obimnim obrocima i aperitivom koji su uračunati u cijenu raftinga.

Džipovi i bajking

U sklopu Auto-kampa i Apartmana, gosti mogu da iznajme džipove (Lada Niva), kombi, bicikla (monte bajk), motore-mopede, jer ja sve to posjedujem. Organizujem i razne izlete sa obilaskom planina i kanjona, foto safari, džip ture sa vodičima (ili bez vodiča), zavisi od želje gostiju.