Autokamp Razvrsje

Powered by Translate
Flag Counter

O NAMA

Moja firma zove se «Razvršje» po mjestu gdje živim. Moj kamp i apartmani «Razvršje» se nalaze nedaleko od centra grada Žabljak. Za dolazak imaju dva pravca, iz samog centra grada 700m prečicom ili iz centra grada prema autobuskoj stanici 400m pa dalje prema Nikšiću 550m do plave table na kojoj piše RAZVRŠJE. Tu treba skrenuti desno i poslije predjenih 800m stižete do mog Auto-kampa i apartmana «Razvršje». Moj kamp i apartmani se nalaze u blizini Crnog jezera u srcu četinarske šume sa veličanstvenim pogledom na uspavane vrhove Durmitora, prekrasnu Sinjajevinu i beskraj Jezerske visoravni.

Svjedocanstva

Jako sam zadovoljan uslugom i prirodnim ambijentom koji pruža autokamp Razvršje. Prilikom odlučivanja malo smo bili nesigurni ali odmah po dolasku bilo je evidentno da je napravljen dobar izbor. Sigurno ćemo ponovo doći.

David Crane

Veliki sam porodični prijatelj sa Mišom Vojinovićem i svake godine moja porodica dolazi iz Beograda na ljetovanje u predivnu prirodu Žabljaka i okruženja. Mišo nudi gostoprimstvo bez rezerve, iskreno i punim srcem.

Petar Petrović

KAMP RAZVRSJE

Razmjestaj

U krugu Auto-kampa postoji parking i za automobile i autobuse. Na desetak mjesta postavljeni su stolovi, stolice i klupe a isto tako postoje dva predviđena mjesta za boravak gostiju u slučaju da pada kiša.

Sadrzaji

U krugu kampa postoji mjesto za logorsku vatru sa klupama za sjedenje. Kamp raspolaže sa savremenim kupatilima. Svako kupatilo ima svoj bojler, tuš, wc šolju i bide.